uFeel.me
ЯВОРОВ
Автор: GLOG,  6 февруари 2012 г. в 16:58 ч.
прочити: 351
гръмотевично синьо
в Поморие тътне
див вятър пльосва вълни
пощурели дървета
над хора и къщи
кършат клони
скимти
от морето погълнат
покоя
и скърца
на брега
грамадна скала
с прикован
върху нея
и вързан
на поета духа

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me