uFeel.me
Вятърът свири на своята туба
Автор: tinarosivoice,  27 март 2013 г. в 18:56 ч.
прочити: 215
Вятърът свири на своята туба,
напористо нахлува при мен.
Разхвърля и мисли и чувства,
аз се опитвам да си ги взема.

Разпиляни събраните чувства,
разноцветни летят покрай мен,
той упорито отново разбутва,
подреждам вече и нощ и ден.


И тъй не успявам да сложа ред,
заради този нахалник студен.
Над главата ми щуро бучи и вее
и се изгубих в посока и време.

Поглеждам навън и какво да видя–
пролетни клонки покрити от сняг.
Мили цветчета, слънце не вижда!
И се разплаках през смях за тях.                    

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me