uFeel.me
Вятъра носи...
Автор: smelo_sarce,  27 октомври 2008 г. в 10:58 ч.
прочити: 330
(Текст за песен)

Вятъра носи новини от света -

страшни, тревожни и тъжни

всеки нов ден.

Сърцата на хората във ужас болят -

сърцата са болни от страх,

човек е самотен.

Вдигни очи – приготви се

Вдигни очи – приготви се

Вятъра носи и друго послание

чуваш ли как той донася нова надежда.

Защо пак се луташ в това състояние

Погледни към Небето и виж -

Той те поглежда.

Вдигни очи – приготви се

Вдигни очи – приготви се

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me