uFeel.me
Вятър и китара
Автор: rumen popov,  9 юли 2010 г. в 15:00 ч.
прочити: 452
Вятърът в китарата ми се всели,
нежно погали струните с ръцете на момиче,
а слънцето някак се развесели,
заслушано взе по-силно да препича.

Заслушах и аз мелодията непозната,
сякаш лятото минаваше през мен-
свиреше унесено влюбеният вятър
от чувство свято вдъхновен.

Моята китара бе магична,
като кървавочервена роза,
изникнала в пухкав сняг,
като стих роден в проза
намерил сред звездите бряг.

Не спирай! Свири ми!
Вгради ме в струните,
остави ме с музика да се загърна.
Обещавам да напиша думите,
и после в песен цял да се превърна.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me