uFeel.me
Вятър духна, ние не
Автор: gd3,  25 април 2013 г. в 06:19 ч.
прочити: 230
Ти си по-прозрачна от пролетна роса,
по-непрогледна от есенна мъгла...

Зимата е сезон на сняг и мраз,
но рядко има бури или урагани.
Лятото е ясно - сезона на купона,
с някои мимолетен дъжд или ветрец - да ни разхлади.

Ние не искаме природата да ни тормози,
с неочаквани трусове или апокалипсис.
Ще трябва да започнем повече да мислим,
как по-малко да рушим и унищожаваме земните ресурси.

Да спрем изкуствените и химичните съставки,
а да ползваме всичко рентабилно или целесъобразно.
Няма смисъл да трупаме ненужни вещи - за еднократна,
но не и за ежедневна употреба.

Набави си минималното, което ти е нужно за живота,
а останалото на други и Вселената остави.
По-добре да имаш малко и от сърце,
отколкото всичко и душата да е празна бездна!

...Сигурно природата обичам,
за това по нея се увличам!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me