uFeel.me
Вярваш ли в това
Автор: ulita,  11 март 2010 г. в 19:30 ч.
прочити: 267
Вярваш ли в това,
което ме сломява,
вярваш ли, че и с тебе съм сама,
че без заслуга болка получавам,
вярваш ли в това?

Вярваш ли в това,
за което те намерих,
вярваш ли че и ти ме търси за това,
че без обич, обичта спотайва се и чезне,
вярваш ли в това?

Вярваш ли в това,
което всяка нощ сънувам,
вярваш ли че и с теб е може би така,
че един едничък любовта не възкресява,
вярваш ли в това?

Вярваш ли в това,
което неизбежно отминава,
вярваш ли че то ще хвърли белег, някаква следа
върху това което наближава,
вярваш ли в това?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me