uFeel.me
Вярвам
Автор: tinarosivoice,  21 юли 2011 г. в 00:25 ч.
прочити: 261
Вярвам
в тази утопия
да те прегръщам
в танца
и душата ти
да пее синхронно
в нашето
безтегловно!
Обичам те!
Безусловно!
Не ме е страх
да те обгърна
в земното непреклонно,
заради безсмъртното
непреходно!
Обичам те!
Все едно е
колко време
и защо...
Важното е,
че те има
и...  това е!
Защото  съм щастлива!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me