uFeel.me
Вярвам в срещата на нашите души
Автор: annavlad,  21 февруари 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 3498

Защо си тръгна тъй внезапно татко?

Над мен се спусна черна, непрогледна нощ.

Аз страдах много, плаках...

Безвъзвратно излезе ти от нашия живот.

---

Ти беше оптимист.

Ти беше светла личност.

Със болка свеждаме сега глави.

Аз зная няма връщане обратно...

---

Но вярвам в срещата на нашите души.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me