uFeel.me
Вярвам в нетленното
Автор: miri,  4 декември 2010 г. в 22:49 ч.
прочити: 430
Вярвам в нетленното.
В това, което ще остане
след мене.
Това,
което след хиляди години
ще носи дар безценен.

Ще се усмихва светлото небе
все същото, но на други хора.
В брега ще плиска синьото море
вълните си без умора.

А въздухът ще носи аромат
на усмивки минали, на отминало време.
И някой незнайно как
от моята любов ще си вземе.

Тогава аз ще знам,
че жива съм дори във друго време.
И този свят така голям -
във мене прероден е.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me