uFeel.me
Вярвам на снега
Автор: anapest,  10 януари 2013 г. в 15:13 ч.
прочити: 369

Вярвам на снега, когато се топи,
на вятъра и бялата му риза.
Как отново ще мирише на липи
и Слънцето по теб ще слиза.

Ще се промуши събудена водата
в нетърпеливата подземна гръд.
На моя прозорец ще бъде звездата,
да покаже на лятото новия път.

Протягам погледа си там
към затрупаните ни години.
Няма ги твоите стъпки, но знам,
ще разцъфне пътеката в синьо.

Вярвам на снега, когато се топи
и оголва остарелия ми праг.
Когато побелеем с онези липи,
ще повярвам и на първия сняг.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me