uFeel.me
Вяра
Автор: lovingheart1994,  25 март 2011 г. в 10:21 ч.
прочити: 226
Във себе се не вярваш си -

ти няма да успееш.

Не вярваш ли във хората -

самотен ще живееш.



Във верността не вярваш ли,

ще срещнеш изневяра.

За всяко нещо в този свят,

е нужна малко вяра.



Веднъж са те излъгали

и да бъдеш искрен ти забравяш,

но в този свят е важно, нали -

да вярваш само и да се надяваш.



Вярвай в красотата на деня,

щом слънцето изгрява след нощта.

Вярвай в бъдещето на света,

за да сбъднеш своята мечта.



Луташ се в притискащ кръговрат,

досещаш ли се често, че забравяш?

Заклещен във кръга, наречен Ад,

да вярваш и да се надяваш.



А туй е нещо нужно на света!

Нещото което, всеки си повтаря.

Да те откъсне от всеобщата тъга,

е нужна само малко вяра.



24.03.2011г.



Сборна формация - ПреБроТиНи

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me