uFeel.me
Вяра, Надежда, Любов
Автор: Шкафчето,  17 септември 2010 г. в 07:56 ч.
прочити: 438
С Вяра във доброто днес живея!
Вярата крепи ме в моят път!
Нека тя навсякъде да грее!
С Вяра по-добър ще е светът!

Със Надежда сутрин се събуждам,
че ще срещам весели лица.
Надежда за добро на всички хора,
за щастие във техните сърца.

Любов - туй чувство е прекрасно!
С Любов преборвам болките си аз.
Любов щом има е небето ясно.
Да бъде жива Любовта във нас!

Да не забравя майка им София -
родила тези чудни светила.
За всички именячки днес ще пия!
За Вярата, Надеждата и Любовта!


2010-09-17

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me