uFeel.me
Всяка вишна всъщност е жена
Автор: BECTA,  23 септември 2012 г. в 11:12 ч.
прочити: 282

Благодаря на Антоанета Колева за оригиналното заглавие!

 

Всяка вишна всъщност е жена,

разцъфтяла с цветове на пролет.

И тогава с жарка светлина

я поглъща всеки мъжки поглед.



Всяка вишна всъщност е жена -

сладко-кисел плод през ранно лято.

Тя е хладна сянка и една

приказност, докрай неопозната.



Всяка вишна всъщност е жена,

скрила есен в своите костилки.

И живота пази в семена,

оплодили земната настилка.



Всяка вишна всъщност е жена,

но ако не й даряват зиме

повече любов и топлина,

от студа тя лесно ще загине.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me