uFeel.me
Всяка вечер падам в безтегловност и сънувам те по жиците...
Автор: TeMiDa,  14 август 2010 г. в 19:02 ч.
прочити: 552
Всяка вечер падам в безтегловност
и сънувам те по жиците,
по мостове от безкрайна синьост,
все прегръщащ в нереалност птиците.
(Все извит от викове в бемоли
и зовящ въздишни мигове,
скрит където някога се молих
раждайки от себе си проклятия и стихове.)

Всяка вечер падам в безтегловност
(в невъзможия реалности),
там където твойта скрита сложност
изрисува ме във абортирали фаталности.
(Все извит от викове в бемоли
и зовящ въздишни мигове,
скрит където някога се молих
раждайки от себе си проклятия и стихове.)

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me