uFeel.me
Всичко с времето си
Автор: Innocence,  16 юни 2010 г. в 12:45 ч.
прочити: 559
 

Не ме захвърляй в тъмното!
О, Хамлете!
Въпросите отдавна
са изчерпани.
Какво, че има
нещо гнило в Дания,
във отговорите,
в живота
и в човеците?!
Отрова ли?
Прощавай!
Резистентна съм.
В кръвта ми има
антидот -
против бездушие.
Не ми харесва
ролята на жертвата,
макар добре
да я играя.
Тихо! Слушай ме!
Днес аз съм повече
от бедната Офелия.
Не ще ме сринат
ни интриги,
ни предателства.
Духът ми броди
в  този свят
хилядолетия.
Не са ми нужни
разни тези - доказателства,
защото вече си избрах.
Избрах: ДА БЪДА!
Дори когато
нямам нищо общо с\' себе си.
Дали е правилният път
или заблуда?
Ще разбера.
Но всяко нещо
с времето си!

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me