uFeel.me
***(Вси светии)
Автор: doreto66,  9 октомври 2008 г. в 00:24 ч.
прочити: 371

 

(като) за Вси светии
маскираме се
с еднакви празни(чни) дрехи и очи
обувките ни тъпчат по еднакви пътища
стъпките не се различават по звук
пред вратите на еднаквите къщи
...
номер или лакомство?!
...
говоря също като нея
като теб и онзи там - непознатия
безналично уникална
във безличието си
като тълпопоказател
всякоя маскирана сянка
гротескно стърчи
и примигва:
„Никой съм. Дай ми!"
...
към края си е празникът
торбата е пълна със сладости
които еднакво горчат
...
уморително е
да дебнеш паузата
нали?
за среща с истинско лице...

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me