uFeel.me
Вселената за зло не знае
Автор: Lucky,  18 август 2011 г. в 15:23 ч.
прочити: 253

Животът винаги ни дава

правото на избор и на собствен път,

защото Вселената до днеска не познава

добро и зло, ни прав, ни грешен път.

 

Какъвто избор да направиш

Съдбата те поставя там,

където сам изграждал си паважа

и трябва по него да преминеш сам.

 

Не се страхувай! Страхът е лош съветник!

На Разума е най-лукавият лакей!

Душата ти, единствено е тази,

която води и тихичко ти пей!

 

Заслушай се във нежните акорди,

сърцето отвори и с тях се слей,

Вселената единствено Любов е

а ти си нейно мъничко дете.

 

Познаваш ли Родител, дето мрази?

Знаеш ли за Майка, да не брани своя плод?

Познаваш ли Баща, кой чедото си дави

или готов е да плати живота му с живот?

 

Така с Любов са те създали,

Твореца вдъхнал е у теб Живот

и знай, не Бог ще те накаже,

а сам за глупостта си плащаш като поп!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me