uFeel.me
Вселена
Автор: whitening__black,  2 април 2011 г. в 00:30 ч.
прочити: 248
Разливах се по Вселената.

Фибрите със звездите танцуваха.

Лутах се из замъци от карти...

Минало и бъдеще в едно се сливаха -

инжектираха отровата ти!

Бърках пулса си със твоя.

Във всяка реалност целувах те!

Във всяка фантазия събличах те!

С дъх опитомявахме Луната...

...и търсехме Малкия принц!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me