uFeel.me
Всеки покой се руши
Автор: Kat,  25 септември 2010 г. в 22:57 ч.
прочити: 375
Не мога да спя 
и не дишам
в правилен ритъм
и спирам
всяка вълна на покой.

Всяка минута
обричам 
лебед да бъде
умиращ
в своя кратък престой.

Кратък престой,
почерняващ
колкото сам отреди.
Падам.
Всеки покой се руши.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me