uFeel.me
Всеки има нужда да обича някой
Автор: James,  26 януари 2009 г. в 10:36 ч.
прочити: 209

"Everybody needs somebody to love"
В памет на Джон Белуши


Препускаш на бяла колесница
по слънчевите лъчи.
Някой те обича.
Забрави, че си различен.
Обичаш ли
безсмъртен си,
дори за миг.
Обичаш ли,
дори и да си болен,
е нужен само вик
да се излекуваш.
Всеки има нужда да обича някой -
"Даже ти, ти, ти..."
В златен саркофаг лежиш,
а някой там,
над теб ридае.
Възраждаш се от неговите всемогъщи сълзи.

Прегръдката е най-чистият начин да покажеш на някой, че го обичаш,
така че прегърни човека до теб, кажи че го обичаш. Заплачи, защото има някой до теб. Не винаги ще има.

Всеки... Всеки...
Всеки има нужда да обича.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me