uFeel.me
Всеки ден
Автор: sikra,  1 март 2012 г. в 18:59 ч.
прочити: 345
Всеки ден е изрязан със ножичка
малък вик от цветна хартия
и положен е в пъстрата кошничка
на живота, изплетена с фина магия.

Там редуват се бялото с черно,
радост и мъка безспирно се гонят
и пламти между тях неизменно
във червено любовният огън.

Всеки ден се оглежда във изгрева
и ни гали със синия полъх
на надеждата, раждаща истина
за отрязък, превърнал се в спомен.

Силвия Гуцева

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me