uFeel.me
Все за теб
Автор: kisssa,  4 септември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 371

Вятър в душата ми шуми,

разпръсква мойте мисли,

а сърцето ми за тебе все тупти,

все за тебе то пламти!

 

Кога ще се завърнеш мили мой,

за да ми дадеш любовен покой?

И все за теб очите ми ще греят,

все за тебе те ще пеят!

 

Но от тебе няма ни следа,

оглеждам се в нощната тъма,

все тебе търся слънце мое

все тебе, все тебе...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me