uFeel.me
Все сама
Автор: Laska,  21 май 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 531
Петунии с цвят от коприна
ухаят във мрака.
Защо ми навяват тъга?
Щурчетата пеят,
но някак самотни и тъжни
звучат цигулките им сега.
Звездите, и те
свенливо потрепват,
обградили бледата луна.
Дори ветрецът
е нейде поседнал -
и той ли тъгува в нощта…

Засвирете щурчета
по-весела песен,
скокни и ти ветре сега -
накарай цветя и звезди
да танцуват,
усмихни се луна.
Приятели мои,
вий сте ми верни -
не ме оставяйте да тъжа.
Искам да пея,
от сърце да се смея,
а съм все сама…

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me