uFeel.me
Времева афера
Автор: nina13,  28 юли 2011 г. в 12:23 ч.
прочити: 371

Време - подпечатано със спомен или надежда
мигове в накъсана лента горят,
всеки от нас на гърба е наметнал одежда,
че бури и жеги житейски, да не го сломят.

Време - изгубено в снимки или очакване
във обектива на човешка съдба
едно глухо \"щрак\", след кратко оплакване-
това е животът, през погледа на безкрайността.

Време - почитано в сенки на илюзия човешка,
за щастие мнимо в бижутата или страстта
човешка победа или маска гротеска
време... измамено чрез любовта!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me