uFeel.me
Времето
Автор: Malita,  25 март 2009 г. в 00:53 ч.
Прочети: Времето
прочити: 487
Времето за нас не спира своят ход,

ние с теб сме само две прашинки.

И стрелките неуморно се въртят,

часовете се размиват във годините.

Колко стъпки правим слепешком,

колко шансове напразно пропилени.

Безвъзвратно губейки мига

уж вървим напред, а в кръг се лутаме -

Въртележка от житейски грешки.








    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me