uFeel.me
Времето спря между нас
Автор: nella_gold,  3 март 2011 г. в 18:45 ч.
прочити: 503
Между мене и теб
сякаш времето спря,
да отдъхне...
И не иска сега,
няма как
отново да тръгне.
Между мене и теб –
две стрелки упорито
се гърчат,
и ни сочат...
с металните пръсти.
Времето спря се
задъхано,
кратко.
Сърдито.
Погледни ме в очите –
пак са толкова пусти
и тъжни...
Дай на времето шанс,
на стрелките –
отново да тръгнат.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me