uFeel.me
Времето през нас
Автор: kleo,  7 септември 2008 г. в 00:58 ч.
прочити: 272
 

Отвор голям съзрях и спрях......

Течеше ли, течеше времето като из ведро

Но аз бях спряла,

а то- минаваше покрай мен незабележимо

Стоях ...зaмръзнах ... видях... осъзнах

Нарисувах портрета си с един замах;

Замаха на времето, което не беше моето;

Не беше вашето, То беше ничие;

беше между всички  и аз го съзрях!

А портрета ми!?- Изображение на

Времето през Мен...остана там като шрифт неразгадан.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me