uFeel.me
Време за раздяла
Автор: vili_fitka,  2 февруари 2009 г. в 14:41 ч.
прочити: 263

 

 

Как не забелязваш



колко сме различни,



колко вече сме си чужди?!



Как не забелязваш,



че ме нараняваш



с целувките си –



дето не са ми нужни?!



Как не откриваш



в мен промяната,



досадата от твоето присъствие?!



Как в душата ми не намираш



НЕЙНОТО отсъствие?!  



Не разбираш ли,



че към тебе чувства нямам?



Друг открадна ги,



но само ти не виждаш, не!



Добре ти е, а изгубваш ме!



Аз мълча...



Как тишината не те смущава?



Погледни в очите ми –



май е време за раздяла...  

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me