uFeel.me
Врата
Автор: beibi,  17 март 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 388
Заключих душата си
зад блиндирана врата,
избягах надалеч
от хорската суета.

Заключих сърцето си
зад блиндирана врата
кървящо и наранено
в името на любовта.

Заключих и мисълта си
да не и хрумне някога,
да отключи тази врата,
защото всичко е суета.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me