uFeel.me
Врабеца в хола на природата
Автор: AM,  9 април 2013 г. в 14:55 ч.
прочити: 309

Сиво-кафеникаво и малко
- копнеещо трохата.

Невиждащо е то
- червената
топка на гнева.

Полита там където
зове го зеленото
- поникнало
в мечтата на подскоци.

Зов на крилата,
чирик за очите,
на небето е поклонник
копнеещ трохата.

08.04.2013

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me