uFeel.me
Врабче
Автор: Laska,  30 април 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 675

В снега намерих премръзнало врабче.
С длани стоплих крехкото телце -
погледна ме с питащи очички
и аз гостих го със трохички.
Изчирика закачливо,
примигна то игриво,
нетърпеливо запърха с крила,
разтворих длани
и то отлетя...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me