uFeel.me
Врабче (2)
Автор: Laska,  30 април 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 587

Добре дошло отново врабченце игриво!
С очички ме поглеждаш закачливо...
Стига пърха ти с крилца -
ето, поставям ти водичка и зрънца.
Насила в клетка няма аз да те затворя -
само малко ще ти поговоря...
А когато искаш ти, отново отлети,
но след време пак при мене
се върни.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me