uFeel.me
Войниче
Автор: ameral,  7 февруари 2009 г. в 16:03 ч.
прочити: 258

Последен поглед през очите на момчето



изправило се пред страха,



да се раздели с света открито,



да посрещне гордо смъртта.





Да бъде сред най-добрите,



който измират на фронта,



да отправи последната си молитва



към небето и света.






 Да положи глава върху твърдата майка земя...



 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me