uFeel.me
Война
Автор: kostadin1234,  4 април 2013 г. в 19:27 ч.
прочити: 203

 

Световна война се захвана,
като Хитлер сам я подхвана.
Съюзници той привлече
и бързо във войната ги увлече.

Оста бързо той изгради
и СССР от запад загради.
Нашата българска войска
в лагера на Хитлер се отзова.

Нашите управници смели,
даже дори не проумели.
На Америка воина обявиха,
а на Хитлер не възразиха.

Така с немските воиници,
като техни боини единици,
в Гърция ние се озовахме
и по Беломорието сновахме.

Кметове и комисари назначихме
и нови градове присвоихме.
А Хитлер на Источният фронт,
неможа да види светъл хоризонт.

Той малко късно разбра,
та в бункера се прибра.
А на съюзниците свои,
не измисли други двубои.

          Костадин Мурджев

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me