uFeel.me
Волният драскач
Автор: D.Pachev,  27 април 2010 г. в 22:16 ч.
прочити: 1186

Продаде своето приятелство,
за шепа слава на поет.
За съд е твоето предателство,
от правдата ще си проклет.
Така ще минеш през живота -
нещастен, злобен, завистлив.
Безсмислено изгубващ квота,
която прави те щастлив.
Не търся път към върхове,
защото бродя из небето.
Поглеждам мойте врагове,
застанали високо, но в полето.
То ражда само тикви,
а аз роден съм в планината.
Самичък водя свойте битки,
да бъда войн ми е съдбата.
И по-добре да имам врагове,
отколкото измислени съюзници.
Заставам срещу диви зверове,
на Дявола отчаяни сътрудници!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me