uFeel.me
Воинът
Автор: Nemezida,  13 юли 2011 г. в 20:29 ч.
прочити: 422
For a Black Wind, Fire and Steal
Manowar

воинът догаряше
от черен вятър
стоманата се топеше
огънят е само жар

жарта потъпках
краката си пожертвах
защото има воин
и черен вятър
и стомана

изящно острие

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me