uFeel.me
Водно колело
Автор: idan,  6 август 2006 г. в 00:00 ч.
прочити: 379

Кой педалите натиска
кой насочва руля,
кой по улея се спуска,
кой по вълните тича?

Водно колело
номер едно,
веселата банда,
настроение без команда.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me