uFeel.me
Вода
Автор: daisy,  4 февруари 2009 г. в 08:57 ч.
прочити: 233





Над спокойните води


тишината се е спряла


и разказва онемяла


за отминали мечти.




Помнят светлите зари


всеки миг на съзерцание


и изпълват със мечтание


бързоногите ни дни.




Над спокойните води


часовете нощни лягат  -


плодоносна блика влага


на любов и на мечти!




Път ли имам през света


трябва  аз да идвам тука,


в приказките да се вслушам


на спокойните води...




Вдъхнови ме р.Дунав и приятелите,

съзерцавайки водите й...










    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me