uFeel.me
Вместо сбогом/на всички абитуриенти/
Автор: lalkamalka,  21 май 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 774
Последният звънец удари
за сбогом с теб,дванайсти клас,
довиждане, добри другари,
до нови срещи и на добър час!
Разделяме се,по житейската пътека
от утре всеки тръгва сам,
живота ни,дай Боже,лек да е,
изпълнен с огън и със плам.
Каквато и съдба да ни споходи,
дори да се разпръснем по света,
ще си останем като братя родни,
споделяли и радост, и тъга.
И няма като спомен да те носим
в сърцата си,учителко добра,
простила греховете ни,ти просто,
за нас ще бъдеш вечна светлинка.
Хей,я по-весело,не идва края,
да сложим само малка запетая,
и поздравим живота нов:
Довиждане, училище!Добре дошла,любов!

21.05.2007г. Илонка Денчева


Попътен вятър...!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me