uFeel.me
Вместо сбогом, благодаря
Автор: tanq_mezeva,  3 ноември 2011 г. в 20:45 ч.
прочити: 449
Не искам да ви казвам сбогом,
не искам много да боли,
но съ`лзите -  издайник подъл,
роят  се в тъжните очи.

Гласът трепери в безвеличие,

словата силни днес висят,
аз знам... налага се приличие,
но мислите летят, летят.

Прехвърчат бели пеперуди,

докосват жадните души,
превръщат ги във изумруди,
докато стаята мълчи.

А във тишината... благодарност,

моята, от мен към вас,
изречена без елитарност,
за всеки миг безвластна страст.

За всеки ден и час, в които

натрупвах опит и вървях,
към себе си и към мечтите,
но все на вас благодарях.

Сега отново ви се вричам.

Прегръщам ви с една сълза.
\"Простете грешките!\" - изричам - 

\"Обичам ви! Благодаря!\"

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me