uFeel.me
Вместо нея
Автор: nella_gold,  2 юни 2011 г. в 07:20 ч.
прочити: 328
Сънувах ли?!
Заръчаха ми свещ да й запаля.
В църква.
Макар не знае как
да се помоли.
И в църква
не бе влизала защото.
А аз ще го направя,
вместо нея,
нали ме знаеш -
услужлива съм,
по памет...
Запалих я...
Къде да я оставя?
Във свещника отдолу,
където свещите горят
за... упокой на мъртви.
Запалих свещ,
в олтара за
...безгрешни.
А ти я чакай, Господи.
И отвори й порти адови,
където ще намерят
място
душите, що
все мъки са създавали.
А мен отдавна
май не ме е страх...
от вещици.
Свещта навярно ще се свърши.
С нея ли?!
Във свещника.
...
Ела и прибери душите им...
Безгрешни.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me