uFeel.me
Влюбих се в теб
Автор: kristina_2412,  5 март 2013 г. в 10:18 ч.
прочити: 484
                               Ние случайно се запознахме,
                               ние на кръстопътя на живота.
                               Но  уви любовта ни рано си тръгна-
                               само за година, една.
                               Не казвай нищо, не думи
                               а с очи нека си кажем всичко.

                               Знам, че настъпят трудни вечери
                               ще станат на парчета сърцата...
                               Но дали раните на любовта,
                               ще се затворят с времето?
                               Защо го направи?

                               Влюбих се в теб
                               и още плащам с болка
                               грешките на сърцето.
                               Но въпреки това не съжалявам
                               дори и за времето прекарано с теб
                               знам, любов в очите ни блестеше.

                               Влюбих се в теб
                               и още страдам, че ми липсваш ти
                               и живея в пустиня от миражи,
                               но знам, че друга няма да те
                               обича както аз.

                               До вчера блясък в очите
                               до вчера, но днес вечерите
                               изпивам и празни като чаши
                               ги оставям и се питам защо
                              промени се курса на сърцата ни... 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me