uFeel.me
Влак
Автор: Cveteto,  8 юли 2012 г. в 12:58 ч.
прочити: 499
Часовникът тиктака -
секундите брои,
а колелата на влака
оставят следи.

На гарите трудни
често ми спира
и в мигове блудни
света ми събира.

А после отново
ме тегли напред,
изгубила слово,
в деня ми проклет.

Понякога искам
от него да сляза,
но после разбирам,
че още ми трябва

трапчинката сладка
от взривения смях,
страхотната гледка
и волния размах

на литнали мисли
към бъдеще светло,
и крилата на птици,
прекроили небето...

Часовника тиктака -
секундите брои,
а колелата на влака
изтриват следи.

Цветанка Тупанска

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me