uFeel.me
Влак
Автор: gerrda,  20 ноември 2010 г. в 18:00 ч.
прочити: 330

Изпуснах си един чудесен влак
(не мога да сравнявам с автобуси).
Замина. В шест без двайсет пак
ще мога да повярвам в разни релси.

И вдишах от един локомотив
цветя, масла и ветрове,
забързани моменти, рязък стих,
пилеещ се в хартиени траверси...

Разплаках влак. Но не затихна
протяжното му тракане във времето.
Усетих остъклената му зима
и древния му пушек. Пак замина...


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me