uFeel.me
Вкусът на Любовта
Автор: beibi,  17 април 2011 г. в 10:30 ч.
прочити: 375

Искам те,

да знаеш само как те искам…

срещнах погледа ти , занемях…

изгубих се в безкрая… замечтах…

магия ли е това, нямам сили да устоя…

 

Потънах в твоите очи…

ръка подаде ми ти…

щурците песен запяха…

във вихъра на танца ни завъртяха…

 

Щастлива съм, че тази нощ те имам…

щастлива танцувах за мига…

а за утре, дори не помислих…

че ще бъда влюбена жена…

 

Нощес са падали звезди…
разбрах това едва в зори…

но аз не видях една дори…
в ума ми беше само ти…

 

Искам те,

да знаеш само как те искам…

магия ли бе това…

или вкусът на Любовта…

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me