uFeel.me
Вкаменени лица
Автор: argonyk,  11 юни 2011 г. в 12:48 ч.
прочити: 127

Вкаменени лица.

Нрави прекроени.

Вледенени сърца.

Спомен без корени.

Без обич и вяра

изнизват се дните -

как да прокараме

път към душите си...

Студени въглени

вместо очи.

В себе си влюбени,

убихме мечтите.

Ето ни в нищото -

миг от Вселената.

Непонятно бунище

за поколенията.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me