uFeel.me
Виж, подава ти ръка...
Автор: ivelina,  13 април 2010 г. в 20:11 ч.
прочити: 583
Той е тук... Усети ли?
Да, при нас е... Ти видя ли го?
А разбра ли?... Той помага ни.
И чу ли?... Тук е винаги.

Помоли го... Той те чува.
Приеми го... Той е в теб.
И вземи го... Ще ти трябва.
Подари го... Той е всемогъщ.

Усмихни се... Той те вижда.
Поплачи си... Ще те разбере.
Оплачи се... Той всичко ще приеме.
И ядосай се... Той пак ще те обича.

И, когато го повикаш... Пак ще идва.
Ти пусни го... Няма да избяга.
За помощ в нужда помоли го.
В сърцето си... там го приюти.

Той от всичко ни спасява... Разбери го.
И да не вярваш... Истината е това.
Когато падаш... Приеми го.
Той пак до теб ще е... ВИЖ, ПОДАВА ТИ РЪКА.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me