uFeel.me
Вирус
Автор: zigitop,  19 октомври 2008 г. в 00:03 ч.
прочити: 273
Вирус


безразсъдно
преразгледах
становището си
за своята морална
чистота

открих
противоречия
целящи
да прикрият
моята вина

не съм бил искрен
да призная
че животът ми
въвлечен е
в лъжа

но не от алчност
или изгоди лични
просто от една
жена

космически погледнато
нещата
не са фатални
минимално
е влиянието им
дори локално

въпросът е

спокойствието на духа

къде е

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me