uFeel.me
Виновна ли
Автор: nella_gold,  1 юни 2011 г. в 07:18 ч.
прочити: 282
Виновна ли, че в пътя си го срещна,
с протегната ръка – единствен зов.
Виновна, че се влюби в него...
А може би било е не любов.

Виновна ли, че неговият свят се срива
до мъничко строшено стъкълце?!
Виновна, че навярно го намери...
А може би било е ледено сърце.

Виновна ли, че лази по колене?!
И от калта измъкна го, без страх...
И бе... за него – нежен зов,
с единствена надежда – за любов...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me