uFeel.me
Вино
Автор: sladur4e_uspeh2005,  31 юли 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 196
...Горчиво вино
на пенлива страст
потъва в огъня от
ароматна власт...
каква романтика
какво опиянение
и колко малко
истинско вълнение...
...и ето в този миг
поглеждам към света,
с очи затворени
усещам утринта
и с капчица
умираща надежда
разгарям огъня
на пепелта...
Последна капка
в чашата студена
остана,за да
стопли вечерта...
Отпивам в този миг
сладникава отрова
потънала в постелята
на любовта
и нежно с устни
занемели-
прошепвам думите
за младостта...
Горчиво вино
на пенлива страст
потъна в огъня от
ароматна власт...
каква романтика
какво опиянение
и колко малко
истинско вълнение...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me